Ouderavonden

Ouders zijn onmisbaar in de dynamische driehoek van school, kind, ouders. Teach2day wil een bijdrage leveren aan deze samenwerking door ouderavonden op de scholen te verzorgen waar wij werkzaam zijn.

De betrokkenheid van ouders is heel belangrijk. Het is fijn als school en ouders op elkaar aansluiten, bijvoorbeeld op het gebied van het geven van feedback of complimenten. Een goede basis om hiermee aan de gang te gaan is het denken vanuit de groeimindset. De verbale terugkoppeling is van grote invloed op de gedachten van het kind die hij/zij over zichzelf heeft. Als school en ouders elkaar aanvullen en op elkaar aansluiten met taal en werkwijze, heeft het kind een omgeving die eenduidig is en daarmee het kind stimuleert het beste uit zichzelf te halen.

Teach2day verzorgt ouderavonden over verschillende onderwerpen, zoals begaafdheid en mindset. Hoe de inhoud van deze avond er precies uit komt te zien, gaat in overleg met de school. Het zijn leerzame en constructieve avonden.

Wilt u een ouder en kind avond, die verzorgen wij uiteraard ook. Dit zal voor iedereen een leuke en leerzame avond zijn.

Naast ouderavond op scholen verzorgen wij ook ouderavonden op andere locaties. Dit kan in een buurthuis, bibliotheek of bij een vereniging. We gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden.