Mogelijkheden voor studiedagen

Op verzoek kunnen studiedagen verzorgen. Tijdens studiedagen kijken wij met de leerkrachten verder dan het gedrag van het kind. Dit inzicht maakt het mogelijk om de pedagogische- en onderwijsbehoeften van een kind zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarbij geven wij leerkrachten praktische en concrete handvatten mee, waar ze de direct de volgende dag mee aan de slag kunnen. Uiteraard onderbouwen wij alles met relevante theorieën en praktijkvoorbeelden. Neem contact met ons op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Teach2day staat voor onderwijs waar kinderen van groeien, ze hun eigen verantwoordelijkheid leren nemen en aan de slag gaan met hun talenten. Kinderen gebruiken immers hun talenten om hun grenzen te verleggen.

Thema’s Teach2day
Mogelijke thema’s voor studiedagen zijn: mindset, de leerkuil, formatief evalueren, zelfdeterminatietheorie, taxonomie van BLOOM, taxonomie van Marzano & Kendall, executieve vaardigheden, onderzoekend leren en visie op onderwijs. Zelf een thema aandragen kan uiteraard ook!

Prijs: op aanvraag
Locatie: Midden Nederland
Contact